“La vie au Château”

Proeverij en Diner

23, 24, 25 en 26 mei 2018

Smaak, beleving en passie zullen de trefwoorden zijn op deze verfijnde proeverij en presentatie op een unieke plek in het hart van de Betuwe.

KASTEEL  OPHEMERT

Wijnen van Château Pech de Jammes, 100% Malbec, gemaakt in de eeuwenoude wijnstreek rondom het Franse Cahors. Dieprood en intens, een wijn die alle Franse smaken in zich heeft, puur, zuiver, spannend, een prachtige rijping en van oer-aardse oorsprong.

Thomas Chardard wijnmaker in hart en nieren, ooit naar de wijn gelokt door zijn jeugdvriend Bertrand Vigouroux, eveneens een grote naam in de wereld van wijnen, zal zelf aanwezig zijn om samen met wijnspecialist en “Franse” Nederlander Simon Pols u alles te vertellen over dit prachtige product. En er is meer dan alleen de Malbec, meer wijnen, meer ontdekking nog meer smaak.

Een bijpassend viergangendiner, bij mooi weer buiten en bij minder weer in het prachtige kasteel.

Het diner zal in het teken staan van “de zwarte diamant” uit dezelfde streek als de wijn, de nog immer in mysterie gehulde zwarte truffel.

Chef de Cuisine Paul Seeger zal een aantal verfijnde smaken presenteren in nauwe samenhang met de daarbij te schenken wijnen. Smaak, Passie en Beleving.

Wij verwachten u rond de klok van 5 op het prachtige in voorjaarskleuren getooide landgoed.

Het aantal deelnemers per dag is beperkt.

De kosten voor deze unieke presentatie en beleving bedragen €69,50 per persoon.

(Tevens een uitstekende gelegenheid uw wijnvoorraad weer

“op peil” te brengen, mooie aanbiedingen)

Voor wie ‘s avonds niet meer naar huis wil…. Is er gelegenheid te blijven slapen in een van de prachtige kamer op het kasteels. Indien u hier gebruik van wilt maken dient u dit van tevoren kenbaar te maken.

Voor bezitters van een klassieke auto is er op Zondag 27 mei

De Betuwe Rally” in combinatie met het wijnprogramma.

Aanmelden voor Wijn & Passie